Med en moderne nettsideløsning fra Clano kan du være sikker på økt trafikk og salg

En moderne nettside er en av nøklene til å selge et produkt eller en tjeneste. Ved å velge en nettsideløsning fra Clano vil synligheten og renommeet til din bedrift øke.

Det er veldig enkelt å komme i gang. Du kan enten sette opp nettsiden din selv, eller be oss om å gjøre det for deg. Hvis du har spørsmål kan du kontakte oss via support.

Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med


Nettside
    Nettsiden, gjennom søkemotorer, er i svært mange tilfeller det første møtet en ny kunde har med din bedrift. Og alle vet hvor viktig et godt førsteinntrykk er.

Nettbutikk
    Vi sørger for at det blir lekende lett for kundene dine å handle når de sitter på toget, i sofaen eller på kontoret – netthandel har aldri vært enklere!

SEO
    Innholdet på din hjemmeside, din autoritet og troverdighet som «representant» av forskjellige søkeord er viktig når det kommer til søkemotoroptimalisering. Google vil at de som benytter sine tjenester skal finne relevant og god informasjon med en gang.

Webmaster avtale
    La oss stå for sikkerhet, søkemotoroptimalisering, vedlikehold og regelmessige oppdateringer av din nettside slik at du kan bruke tiden din på andre viktige ting.

Noen av prosjektene vi har jobbet med

NettsideNettbutikkLogo designHar du spørsmål?

Ikke noe problem. Send oss en henvendelse med dine spørsmål, så hjelper vi deg med å komme i gang.

Kontakt oss