Med Office365 kan bedriften jobbe effektivt i nettskyen

I 2017 overgikk salget av Office 365 salget av Windowsbaserte Office-lisenser. Det betyr at Office 365 i dag er Microsofts flaggskip. Office 365 utvikles kontinuerlig for å kunne danne grunnlag for effektivt arbeid.

Med Office 365 får du tilgang til den kjente Office-pakken med Microsoft Word, MS Excel og MS Powerpoint.

Det at Office 365 er i skyen gjør det både lettere å samarbeide, få tilgang fra alle enheter, samt oppbevare viktige dokumenter på en sikker måte.

Pakken inneholder flere verktøy for å sikre smarte samarbeid; OneDrive for Business, SharePoint Online, Microsoft Teams, Yammer, Skype for Business, Outlook Online og Delve boards.

Forsterk bedriften din

Få den globale standarden for skrivebordprogrammer som Word, Excel, PowerPoint og mer. Du kan både se, vise å redigere på tvers av enhetene med skrivebordprogrammer og mobilapper for Windows PC-er, iOS, Android og Mac. Du kan for eksempel dele og redigere dokumenter med ditt team i sanntid med OneDrive, opprette bedriftsideer, markedsføringsplaner eller budsjettsforslag med profesjonelt utformede maler. Få fart på bedriften!

SAMMENLIGNE PRISER OG PLANER

Microsoft 365
Business Basic

Perfekt for små bedrifter

41,-/mnd
 • Office-programmene på nett
 • 1TB fillagring og deling
 • Videokonferanse i HD
 • E-post med 50GB lagring
Inkluderte tjenester


Inkluderte apper Word, Excel og PowerPoint på nett

Microsoft 365
Business Standard

Tilgang til Stream og PowerApps

102,-/mnd
 • Offlineversjon av alle programmer
 • 1TB fillagring og deling
 • Videokonferanse i HD
 • E-post med 50GB lagring

Inkluderte tjenester


Inkluderte apper

Microsoft 365
Business Premium

Vår beste pakke

163,-/mnd
 • Alt fra M365 Business Standard
 • Avansert beskyttelse og enhetsstyring
 • Windows 10 Business

Inkluderte tjenester

Inkluderte apper

Høy stabilitet med 99,9 % oppetid

Microsoft garanterer deg en oppetid på 99,9%. Med sine datasentre rundt om i verden vil du automatisk bli flyttet over til et annet uten at du legger merke til det hvis det skulle oppstå nedetid.

Ingen bidingstid

Vi fakturerer månedlig eller årlig, og du kan flytte når du vil. Vår eneste betingelse er at du sier opp ditt abonnement før forfallsfristen på neste faktura.

Høy sikkerhet

I Office 365 får du antivirus fra flere forskjellige leverandører, og siden løsningen ligger i skya har du alltid den siste oppdateringen. Tjenesten er sikret både fysisk, logisk og på datanivå, samtidig som den tilbyr bedriftstilpassede brukerkontroller for ytterligere sikring.

Profesjonell e-post

Med Office 365 får du en stor mailboks på 50 GB som er tilgjengelig i alle nettlesere på tvers av plattformer (PC, Mac, iPad/Tablet, telefon/mobil) i et grensesnitt du kjenner fra Outlook.

Enkel lagring av filer i skyen

I pakken får du 1000 GB med online lagring. Da kan du dele dokumenter eller synkronisere på tvers av enheter i OneDrive for business.

Koble deg til på farten!

Mobile applikasjoner lar deg søke, opprette og kommunisere med dokumenter på tvers av plattformer. La PC-en din ligge og likevel ha tilgang til e-post, dokumenter og filer via smarttelefon.

Dedikert lagring for teamet

Teams tillater enkel tilgang og deling av dokumenter med 10 GB tilgjengelig lagring (+ 500 MB pr. Bruker).

Søk og oppdag alt

Office 365 samler dine dokumenter og filer slik at det blir enkelt å finne frem den informasjonen du trenger når du trenger den – hvor du trenger den.

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer med dataene mine hvis jeg vil skifte løsning?

Dataene dine er dine og du kan alltid ta de med deg akkurat når du måtte ønske. Hvis du bestemmer deg for å avslutte Office 365-abonnementet, kan du laste ned dataene dine – for eksempel e-post og dokumenter på gruppenettsteder – og lagre disse dataene et annet sted før du avslutter abonnementet. Etter at du har avsluttet abonnementet, blir dataene som er knyttet til Office 365-kontoen din, tilgjengelige for administratorene dine på en konto med begrensede funksjoner i 90 dager.

Kan jeg bytte lisenser underveis?

Ja, det er enkelt og endre, og det gir ingen ekstra kostnader utover veiledende lisenspris. Når du er kunde hos oss gjør vi dette for deg som en del av tjenesten.

Fungerer Office 365 med min eksisterende versjon av Office?

 • Office 365 er utformet for å fungere med den nyeste versjonen av Office, Office 2013 og Office 2011 for Mac. Tidligere versjoner av Office, for eksempel Office 2010 og Office 2007, fungerer kanskje med Office 365, men med redusert funksjonalitet. Få mer informasjon om hvilke Office-versjoner som støttes. Hvis du har Office 2003 eller en tidligere versjon, må du oppdatere til en nyere versjon av Office for å kunne bruke Office 365 – eller du kan abonnere på en av de mange Office 365-planene som omfatter den nyeste versjonen av Office. I tillegg til å få den nyeste versjonen av Office som en del av abonnementet, vil du også få automatiske oppdateringer, slik at Office alltid vil være oppdatert.

Er det bindingstid?

Vi leverer alle Office 365 lisenser med månedlig faktura og helt uten binding så lenge du ikke ønsker en annen modell. Abonnement kan stoppes når som helst og du har ingen bruddgebyrer eller oppsigelsestid utover inneværende måned. Du får 100% fleksibilitet og kan fritt justere antall lisenser etter faktisk behov fra måned til måned.

Er supporten gratis?

Ubegrenset support for kritiske hendelser er inkludert i alle våre Office 365 lisenser. Som kunde kan du kontakte oss 24/7, og ringe direkte til våre egne erfarne konsulenter (08-16) kostnadsfritt hvis det er noe galt med tjenesten til Microsoft.

Er etablering og migrasjon til Office 365 helt gratis?

Vi har etablering inkludert for alle kunder som velger å ha Office 365 lisenene sine hos oss. Uansett om du har Office 365 hos en annen leverandør fra før, eller ønsker og flytte til Microsoft Office 365 gjør vi etableringen enkelt og kostnadsfritt.