Aktivere To-faktor autentisering (2FA / MFA)

To-faktor Autentisering (2FA / MFA) gir kontoen din et ekstra lag med beskyttelse. Når To-faktor autentisering er aktivert og konfigurert, vil du ved hver pålogging bli bedt om å oppgi både brukernavn og passord, samt en sikkerhetskode fra egen app på din smarttelefon. Dermed blir det umulig for uvedkommende å logge seg inn som deg kun ved hjelp av passordet ditt.

Husk: du trenger en egen app for å bruke to-faktor autentisering. Vi anbefaler Google Authenticator som kan lastes ned gratis her: Apple / iOS | Android

Slik aktiverer du to-faktor autentisering på din kundekonto:

1) Logg inn på Min Side: www.clano.no/clientarea.php

2) Klikk på bruker-ikonet oppe i høyre hjørne og velg "Sikkerhetsinnstillinger"

3) Klikk på menyvalget "To-faktor Autentisering"

4) Klikk på knappen "Klikk her for å aktivere 2FA" og følg instruksjonene på skjermen